Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло по турбото....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
    Здравейте, дами и господа! Аз съм нов в този страшно полезен сайт.Не можах да намеря точния форум и затова ще задам моя въпрос тук.Дано не се сърдите. Значи... Преди около месец си купих алфа 166 смених филтри и направих проверка на всичко останало.Сложих моторно масло Selena 1л. и днес като погледнах мерителната прачица за маслото видях че е доста под минимума.За този един месец, от който я имам съм изминал близо 2000~2500km. и мисля, че не е нормално да ми гори толкова масло?!?Ако знаете бихте ли ми каза ли от каде идва проблема?
    Колега,попаднал си в тема за дизели.При теб нещата са малко по-различни.На първо време почисти колекторите и картерната вентилация.Ето и други възмажни варианти http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...EC%E0%F1%EB%EE
    Потърси с търсачката.За TS-а има доста писано по въпроса.

Колкото до омасляването около турбото,ако е малко се приема за нормално.Може да се прекрати,ако ви се занимава с една профилактика.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Christweil - доста силно и прибързано изказване... аз ходя само и единствено на две места и нямам проблеми с колата а и карам доста повече от месец...
      А точно за мястото, което споменаваш съм ходил и мога да направя сравнение - разликата е светлинни години.
      Намерил съм други места - и съм доволен. Иначе казано - кой където иска да ходи.
      Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 13:18.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
        Christweil - доста силно и прибързано изказване... аз ходя само и единствено на две места и нямам проблеми с колата а и карам доста повече от месец...
        А точно за мястото, което споменаваш съм ходил и мога да направя сравнение - разликата есветлинни години.
        .... в цената на услугите.

Айде да не обръщаме темите кой сервиз и т.н. Аз също ходя при Румен и съм доволен, но и другите сервизи във форума са не по-малко добри!!

Колега наистина закарай колата в сервиз. Личи си нямаш грам понятие от случващото се тааа наистина си я закарай. Моя съвет е да избереш някой от сервизите във форума, защото има много случаи на колеги ходещи в знайни и незнайни сервизи и дали купища пари без да си решат проблемите...

Ето в началото на тази страница ще видиш сервизите, теми за тяхната работа, отзиви,адреси и т.н. и т.н....
        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
        (Rubig Car, Extreme Service, Lisan service)... Това са трите Успех и само приятни емоции с алфичката
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Нещо против другите сервизи ли имаш?
          Никакъв проблем... дури обратно --> мислих да дойда скоро при теб за пръв път да направим глобален диагностик на моета и да си кажеш тежката дума
          ... то толкова да похвалят Екстрем че трябва да пробвам и аз

Обаче да ти кажа ако решите да отворите друг сервиз по близо до младост примерно аз напълно ви подкрепям !!
          Last edited by Christweil; d.m.y г., 21:55.
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Working...
          X